INFO@ORIGINALMARC.NL

WAT INSPIREERT MIJ?

Mijn eigen dynamische leventje heeft mij gebracht waar ik nu ben, mijn levensverhaal is net even te lang om hier de juiste verdieping te brengen.

De ervaringen en zelfstudie’s, retraites en gesprekken, het waarnemen en out of the box denken hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

De vele ziekenhuisopnames, geen kinderen kunnen krijgen en wel alles willen weten over kinderpsychologie maakt dat ik veel gelezen en toegepast heb.

Alternatieve denkwijzen en diverse levenswijsheden heb ik mijzelf aangeleerd of gekopieerd van misschien wel jou.

WAT BRENG IK?


Ik ben die grote vriendelijke beer, die waakt. Je kunt bij mij terecht voor een stukje provocatie, ook al mocht je daar helemaal geen zin in hebben.

Laten we samen ontladen, hopelijk mag het kind in mij, de jouwe ontmoeten.

Ik hou ervan om een gesprek met iemand aan te gaan, ik ben oprecht geïnteresseerd in andere mensen, ik ga graag de dialoog aan, ik wil graag van mensen leren en ik wil de mensen graag iets leren. Ik daag je uit, daag jij mij uit?



WAT IS MIJN DOEL?


Door een gesprek met mij, tot een inzicht komen.

Ik wil je een veilig gevoel geven.

Ik oordeel niet maar luister met volle aandacht en liefde.

Ik help je ontladen.


WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ?

Mick

Toen het even niet lekker ging in mijn relatie en er nog wat onverwerkte dingen van mijn jeugd boven kwamen hoefde ik niet lang na te denken om een gesprek met Marc aan te gaan. Marc heeft zowel individueel als samen met mijn partner gesprekken gehad waar ik mij gehoord, veilig en niet veroordeeld voelde. De gesprekken hebben mij veel inzichten gegeven om anders naar dingen te kijken en de confrontatie aan te gaan om het verleden een plekje te kunnen geven. Ik raad Marc dan ook zeker aan als coach als je er soms even niet meer uitkomt.

Ans

Ik ben met Marc in gesprek gegaan, de spiegel de ik voor kreeg liet mij zien waar mijn aandachtspunten liggen, wat ik daar zelf aan kan doen zonder het te zoeken bij anderen.

Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

Het gesprek met Marc voelde vertrouwd en veilig waardoor ik alles kon delen. Ik voelde mij gehoord zonder oordeel.

Ik ben hier erg dankbaar voor.

Astrid

Na het gesprek met Marc zijn mijn ogen weer geopend. Ook mijn inzicht over het grote geheel heeft Marc mij teruggegeven. Na tips van Marc kan ik eindelijk weer lekker slapen. Dit werkt zo fantastisch, daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. Marc zijn openheid en eerlijkheid heeft mij een spiegel voorgehouden. Eindelijk iemand die mij niet veroordeelde of raar opkeek bij mijn persoonlijke verhaal. Zijn gevoel voor humor maakte het gesprek helemaal af.